mandag den 1. august 2011

H&M - Home

Har indtil videre brugt min aften på at ligge i min seng og været doven - ja, jeg ved ikke om det stadig er lidt jetlag jeg har i kroppen, men føler mig i hvertfald ret træt og er derfor endt her under dynen med min bærbar på maven og musik ud af højtalerne, men det er jo altså også meget lækkert til tider.
Men lidt får jeg nu også ud af det, da jeg har siddet og kigget inde på H&M's online hjemmeside, mest under deres "Home" - ting, da jeg har en storesøster der her i sommers blev student og derfor nu flytter hjemmefra. Det er selvfølgelig super mærkeligt, og jeg skal da også være ærlig og indrømme at jeg kommer til at savne hende meget, men noget der bliver lidt dejligt er at jeg nu kan overtage hendes "lille hus" som vi kalder det, for det er faktisk lige præcis hvad det er - en ekstra tilbygning til vores eget med eget soveværelse, badeværelse og ikke mindst walk in - closet!! Så der flytter jeg ud en af de nærmeste dage, og i kan tro at jeg glæder mig! Men har virkelig lyst til at pifte det lidt op derude med nogen hyggelige ting, da hun jo selv tager det meste med sig, så jeg så min chance til at bruge den rabat jeg nu får inde på H&M's hjemmeside da jeg arbejder for H&M, og vil bestille en masse nye puder, sengetæpper og andre nipsting derinde fra - Det svære bliver jo som altid bare lige at vælge hvad man nu skal have ;)

Prikket sengsæt fra H&M
Hvidt sengetæppe fra H&M
Pude til sengen fra H&M
Jordbærformet bademåtte fra H&M

// Emilie

2 kommentarer:

 1. Hej Signe og Emilie. Jeg har tagget jer i en blog-award på min blog. Håber i vil kigge forbi for at høre nærmere! (-:
  Kys.

  www.wonderful-whatever.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Ja, de har faktisk nogle fine ting derinde :)
  - Må heller lige et smut forbi

  http://itsmypassions.blogspot.com

  SvarSlet