søndag den 8. august 2010

Shopaholic - den farlige sygdom


Er der noget vi kvinder elsker, så er det at shoppe!

Bruge pengene på, såsom lækre tasker, smukke kjoler, nice boots og diverse accessories... Der er bare det problem, at vi mennesker ikke alle får løn som Bill Gates og tit kommer til at hæve et lille overtræk på kontoen. Vi kvinder lærer aldrig af vores fejl, når det gælder shopping. Impulsive køb, der er alligvel bare hænger og fylder i skabet i flere måneder, stadig med prisskilt på, indtil du sælger den igen, på Trendsales. Hvornår lærer vi kvinder, at hele livet ikke bare går op i tøj og mode? ALDRIG.. Nogle går op i sport, andre i mad og så er der dem der går op i mode, og det skal der da også være plads til? Det at gå op i mode, er jo også en interesse og nogle kalder shopping for en slags sport, fordi man er så ivrig efter at komme ud på strøget og skifte hele sin garderobe ud, når man komme hjem, falder man død om på sofaen, med ømme håndled og sved på panden, jeg taler af erfaringer! Nogle køber selvfølgelig også tøj, hvis de f.eks. har haft en dårlig periode eller dag, for at trøste sig selv ved at købe et nyt stykke kluns, nøjagtigt ligesom personer der trøstespiser! Eller vidste I, at de i butikker har bestemte cd'er, der får kunderne til at gå i totaaal shopping-mode og bare vælte tøj ned i kurven?

By the way, hele fem procent af os danskere lider af købmani og sygdommen kan ikke behandles, men måske kan man tales til fornuft? Hvad tror I derude? Kan sygdommen købmani kureres? Har I selv overvejet om I nogle gange var ramt af købmani?

2 kommentarer:

 1. Fedt indlæg!
  Jeg bruger hver eneste måned hele min løn på tøj og sko... og det virker ikke at fortælle mig selv, at jeg skal slappe lidt af... men shopping er jo fantastisk og jeg bruger altid den undskyldning at jeg ikke skal betale husleje før om nogle år, og at jeg er gladere for mine penge i form af tøj og sko end kedelige tal på en konto :-)

  Forresten en vildt lækker blog i har!

  - Maria Christine
  http://maria-christine.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Tusind tak skal du have!
  Åhhh jeg har det på samme måde! og god argumentation du kom med der! :D Dejligt at vide at jeg ikke er den eneste som bruger HELE min løn på sko og tøj! Og jeg får ofte mine forældre på nakken, fordi de synes simpelthen at jeg har sådan et stort forbrug! Men når det er ens interesse skal de bare ikke stå i vejen! Det er lidt irriterende, glæder mig til den dag jeg flytter hjemmefra og kan bruge så mange penge jeg overhovedet vil, uden forældrenes reaktion. :D

  SvarSlet