søndag den 8. august 2010

Plateau - min kommende efterårsstøvle!
Før var det wedges, nu begynder plateau så småt at overtage!


Er der noget vi piger elsker, så er det SKO, SKO og atter atter SKO! sneakers, wedges, gummistøvler, ballarinaer, sandaler og nu også plateau!


Fordelene ved plateaustøvlen er at man bliver højere og flottere at se på, men den lille fordel i forhold til wedges er, at man ikke får ondt i de små fusser, da hælene er lige høje hele vejen rundt, og det er ikke fordi det ser dumt ud, altså?

Jeg har også af erfaringer lært at man skal tage FLADE sko på i byen, ellers kommer aftenen i hvert fald ikke til at foregå på dansegulvet, men i baren med ømme fødder! Men efter disse wedges og plateau kom på markedet, har jeg benyttet mig af dem og mine stilletter ligger i skralderen for længst, og så sparer man de penge og hjerneceller ved ikke at sidde i baren resten af natten, neeej, så hellere fyre den af på dansegulvet til noget fed musik!


Jeg har selv lige købt et par sorte plateau fra shoebiz over smartgirl, de er super gode til lige at dresse et kedeligt outfit op, på sammetid med at de kan dresse en meget fin kjole ned, men få det til at se kanon festligt ud! Når man trækker disse boots på, skal man ikke være bange for at se dum ud på en kedelig efterårsdag, disse sko kører stilen og man bliver IKKE træt af dem! Smid gerne en kommentar, og skriv hvad I synes om skoene, og om I selv ejer disse sko og kan give fif og råd til fede outfits de kan bruges til, det ville være skønt.. Tak på forhånd, hav en god søndag!
- Signe is out!


2 kommentarer:

  1. det er nogen VIRKELIG fede sko! kan du ikke smide et link til dem? for de ser virkelig fede ud. jeg har et par plateau i forvejen, som jeg næsten kan få til at passe til alt! men det skader jo aldrig med et par endnu ;)
    - cille is out! og i lige måde <3

    SvarSlet
  2. Jo selvfølgelig vil jeg da det! Du kan også købe dem i feet me hvis der ligger sådan en omkring dig, men here you go: http://www.smartgirl.dk/Sko/Stoevler/Sort_Shoe_Biz_stoevle_L44547_4 :)

    SvarSlet