torsdag den 8. september 2011

Den travle hverdag

Ja, det er altså det man må kalde mine hverdage her for tiden. Selvom vi i denne uge på gymnasiet har det vi kalder for AT, hvor vi i ikke rigtig får nogle lektier for, har jeg endnu ikke haft en eftermiddag hvor jeg bare har kunnet læne mig helt tilbage og tænkt "hvad skal jeg dog tage mit til at lave", det er tværtimod lige omvendt! Syntes hele tiden der er en masse ting som skal nås - heldigvis er det ikke noget jeg (indtil videre i hvertfald) er frustreret eller stresset over, så lad os håbe det bliver ved med at være sådan! 
I dag har jeg alligevel haft en helt fin eftermiddag, hvor jeg stadig har skulle nå nogle forskellige ting, men de har ikke været særlig krævende, men til gengæld må man sige at det har været en ret så dyr eftermiddag. Tror stadig kortet gløder en smule, da jeg først investerede i et 40 tommers fladskærm, og derefter lige gik ind og købte mig en ny mobil. I know, det lyder lidt vildt, men det var altså nogle ting jeg lige gik og manglede, og længe syntes jeg har gjort, så i dag skulle det altså være! Og er rigtig glad for det hele, fladskærmen kommer desværre først i morgen, men sidder allerede nu og leger med min nye seje mobil! 


Min nye seje HTC Desire S mobil - glæder mig til at komme til at bruge den!!

Udover at sidde og lege lidt med den, går jeg også og prøver på at finde ud af hvad jeg skal have på i morgen til den gymnasie fest Signe skrev om i sidste indlæg. Jeg har lånt denne fine, røde trøje fra min dejlige veninde Mette, som desværre ikke selv kan komme. Syntes den er SÅ fin, og det "værste" er at hun har fundet den i en genbrugsbutik til den lille sum af 20 kr. - røverkøb tænker jeg bare!
   Overvejer lidt bare at stikke den ned i mine one hundred bukser også med nogle lidt mere festlige sko til? Når, det er i hvertfald en anden ting jeg også går og rodder lidt med!

Håber ellers i alle får en super lækker aften!

// Emilie

4 kommentarer:

 1. Flere indslag tøser! Jeg venter spændt// Knus Jose <3

  SvarSlet
 2. yes kommer snart søde jose! Vi er bare lidt dovne!

  SvarSlet
 3. Vildt hyggelig blog I har, og den trøje er altså bare for fed!! Er blevet fast læser, håber også I vil tjekke min blog ud, og blive det samme:)

  www.detfashion.blogspot.com

  SvarSlet
 4. fed blog!!! ;-)

  http://123swag.blogspot.com/

  SvarSlet