lørdag den 30. juli 2011

Hvor blev solskinsøen Bornholm af?

Den kære solskinsø er blevet overskyllet af enorme regnbyer og uvejr (no shit sherlock), hvor bliver den pokkers sol da af? Ej nej nej, det er for galt og de første mennesker jeg skænker en tanke, er da helt sikkert de stakkels stakkels turister, som holder ferie her på Bornholm, specielt campisterne må have en kold og våd ferie, det er simpelthen så surt for dem og også en dårlig reklame for Bornholm, når her ellers er så hyggeligt og sommeren, men også kun.... om sommeren. Bornholmstrafikkens fine sang de sætter på, når færgen er ved kajen "Bornholm, Bornholm, Bornholm, du min dejlige ferieø," kan de i hvert fald godt ta' og pakke sammen! Det er super nederen.

Men jeg tror at jeg vil lade vær med at tænke mere på dette forpulede vejr og bruge resten af denne gråvejrsdag på at læse lidt i min nye bog "En dag skinner solen også på en hund røv", hente en masse musik som jeg kan gå og synge lidt med på og danse til og så skal vi til det mindre sjove, fordi mååååske skulle man også overveje en lille løbetur, men så skal der også en masse selvforkælelse til for at udligne det lidt, det indebærer en lækker hårkur, et fodbad... Et nyt lag neglelak kunne jeg vidst også godt trænge til :-) 

Det bedste ved ferie er no make-up! Ville dog lige vise jer farven på min nye Bobbi Brown læbestift!// Signe 

5 kommentarer:

 1. Fin blog! Jeg har selv gået på gymnasiet i Rønne, men det er efterhånden lææænge siden ;) Håber, I får bedre vejr de næste dage.

  /Maria

  SvarSlet
 2. Tusind tak skal du have! Ej hvor skægt, verden er lille ;) Men tak for det, vi håber på det bedste!

  - Signe

  SvarSlet
 3. Jeps - og Bornholm er endnu mindre ;)

  SvarSlet
 4. Hvor er læbestiften fed, især til din kulør!

  - Anne

  SvarSlet
 5. Mange taaak! Er også bare super glad for den! :)

  Følg vores blog, hvis du har lyst.

  K.h Signe

  SvarSlet