tirsdag den 19. juli 2011

Finally.... Shopping in Orlando Premium Outlet!!


Lørdag-lykkedag! 

Efter at have været i U.S.A i fire dage uden shopping, var trangen stor da vi vendte snuderne mod et kæmpe outlet i Orlando, med en masse billige varer med op til 70%. Vi fik skudt en masse dollars af i forever21, Converse og Vans-butikken.. Lige en lille tilføjelse, for 2 par Vans gav vi 360 danske kroner! VILDT IKK? Vi er i hvert fald ret overraskede over at vi kunne få dem så billigt her i U.S.A, når de er splinternye og slet ikke fejler noget!Emilies køb:
Billede 1: En fin blomstret hverdagskjole fra forever21 - Billede 2: En navy sweater med blonder på fra forever21 - Billede 3: Endnu en blomstret kjole fra forever21 - Billede 4: En lækker navy hoodie til at overleve hele vinteren med fra forever21
Signes køb:
Billede 1: En romantisk lille sommerkjole med broderi på den øverste del  fra forever21- Billede 2: En tight sort buksedragt med en gylden lynlås i nakken fra forever21 - Billede3: Vores converse og vans + i flere varianter! 
Signes køb: 
Billede 1: En fin top med flæser fra forever21 - Billede2: En sød let sommerkjole med blomster fra forever21- Billede 3: En jordfarvet maxidress fra forever21
Shopping will be continued..

// Signe og Emilie

2 kommentarer:

  1. Jeg elsker den hvide kjole med broderi!!Virkelig. OG jeg må sige, at det er nogle gode skokøb du har gjort dig! Har nemlig selv købt et par vans magen til dine bare i hvid + jeg har et par bordeaux ankel converse(: Fed stil!

    SvarSlet
  2. Tusind tak skal du have! :-) Er også rigtig glad for alle mine køb. Lyder nice! Det er så fedt med vans og de passer bare til ALT! Hverdagens tøjkriser bliver løst med de fine vans synes jeg! Fantastisk ..

    SvarSlet